Clotilde Armand a convocat ședința Consiliului Local de Sector pentru a obține mandat să rezilieze contractul cu Romprest

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat pe Facebook că a convocat vineri Consiliul Local într-o ședință de îndată, singurul proiect pe ordinea de zi a ședinței fiind obținerea unui mandat pentru rezilierea contractului cu Romprest, pentru serviciile de salubritate.

„Pe ordinea de zi a ședinței se află un singur proiect de hotărâre de Consiliu Local: mandatarea Primarului Sectorului 1 al Municipiului București în vederea promovării unei acțiuni având ca obiect rezilierea Contractului de delegare a gestiunii prestării serviciilor de salubritate pe raza administrative – teritorială a Sectorului 1”, a transmis Clotilde Armand.

Aceasta arată că aprobarea Proiectului de Hotărâre în ședința de vineri va conduce la o serie de acțiuni, precum:

  • Sesizarea instanței de judecată cu o acțiune având ca obiect rezilierea Contractului de Delegare;
  • Respectarea principiului continuității serviciului de utilitate publică;
  • Sancționarea neexecutării obligațiilor contractuale de către operatorul delegate al serviciului public de salubrizare pe raza Sectorului 1.

„Potrivit referatului de aprobare pentru acest proiect, Compania Romprest Service SA a întrerupt nejustificat și ilegal activitatea de colectare a deșeurilor municipale în următoarele perioade: 27 noiemebrie – 25 decembrie 2020, când a fost întreruptă în mai multe episoade activitatea de colectare a deșeurilor din surse necontrolate; 31 mai – 18 iunie, când a fost întreruptă activitatea de colectare a tuturor catergoriilor de deșeuri; 27 iunie – prezent, când a fost întreruptă activitatea de colectare a deșeurilor municipal stradale”, arată Clotilde Armand.

Conflictul dintre Romprest și Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a început în urmă cu câteva luni, iar adevăratele sale victime sunt locuitorii sectorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este diva care-l strunește pe Sebastian Burduja la Ministerul Energiei

De când a ajuns ministru al Digitalizării și acum al Energiei, deputatul PNL Sebastian Burduja este nedespărțit, atât în țară, cât și în străinătate,...