Clotilde Armand îmbrăcată în pompier la incendiul blocului „de fițe”! (VIDEO)

Clotilde Armand îmbrăcată în uniformă de pompier! Așa a apărut edilul sectorului 1, la declarațiile de presă după incendiul dintr-un bloc de lux din nordul Bucureștiului. Ce a vrut să demonstreze?

Deja se vorbește despre un exercitiu de imagine pe care l-a făcut Clotilde Armand, primarul sectorului 1, deoarece a dat declaraţii presei îmbracată in uniformă de pompier.

Acoperișul unui apartament de tip penthouse de pe Șoseaua Nordului din București a luat foc, marți seară. Zeci de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului. Clotilde Armand deja arată cu degetul spre foștii primari şi acuză ca blocul a fost construit ilegal.

Clotilde Armand îmbrăcată în pompier la incendiul blocului „de fițe”! 

Am ajuns la locul incendiului din Soșeaua Nordului nr. 96. Persoanele care sunt afectate sunt rugate să sune la numărul Poliției Locale Sector 1- 021.9540 iar Primăria Sectorului 1 le va asigura cazarea și hrana până când se vor putea întoarce la locuințele lor”, a fost mesajul de ieri seară a lui Clotilde Armand pe contul de socializare.

Ce a scris Clotilde Armand pe Facebook

Hidranții nu funcționează iar mașinile de pompieri nu pot fi alimentate cu apă. Am transmis operatorului de salubritate să alimenteze cu autospecialele lor mașinile pompierilor. Străzile sunt înguste,imobilele sunt înghesuite, exemplu clasic de încălcare a legii urbanismului. Victimele suntem noi, cetățenii. Cei care au emis autorizațiile de construcție în acest caz trebuie să plătească pentru toate aceste nereguli. Vom face verificări cine a emis aceste autorizații și vom informa opinia publică.

Echipajele Poliției Locale au ajuns la incendiu imediat ce au fost sesizate, au fluidizat circulația și au asigurat suport pompierilor. În acest moment, echipejele Poliției Locale Sector 1 acționează în afara perimetrului deoarece la fața loculului sunt foarte multe echipaje IGSU -Pompieri /SMURD și ale Poliției Române. Lucrătorii din cadrul IGSU ne-au comunicat faptul că nu sunt victime” a mai scris ieri seară Clotilde Armand pe Facebook.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole