Cluj: Incendiu într-un bloc. 15 persoane s-au autoevacuat, un bărbat a suferit arsuri

Un bărbat a fost transportat la spital cu arsuri la faţă şi la mâini în urma unui incendiu care a izbucnit, duminică, într-un bloc din localitatea Floreşti, de lângă Cluj-Napoca, şi care a afectat un apartament şi balcoanele altor apartamente.

Totodată, 15 locatari au reuşit să se autoevacueze, până la sosirea pompierilor.

„La faţa locului au fost dislocate cinci autospeciale pentru stins incendii, o autoscară, un echipaj SMURD şi unul SAJ. 15 locatari din apartamentele situate pe scara de bloc s-au autoevacuat înainte de sosirea pompierilor. Flăcările au afectat un apartament situat la etajul 2 şi balcoanele situate la etajele 3 şi 4 de deasupra acestuia. Un bărbat ce prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare şi a feţei a primit primul ajutor calificat de la echipajul SAJ. Acesta a fost transportat la spital în stare de conştienţă şi cooperant”, informează ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, bărbatul are 30 de ani şi era singur în apartament în momentul în care vecinii au deschis uşa apartamentului în care era incendiul.

Deocamdată nu sunt cunoscute cauzele incendiului.

În 7 aprilie, un alt incendiu care a izbucnit într-un bloc din Floreşti a distrus complet şapte apartamente şi alte două au fost afectate în proporţie de 50%, fără să fie înregistrate victime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole