CNAIR anunță că se ridică restricţiile de circulaţie pe podul de la Cernavodă

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale SA (CNAIR) anunță că se ridică restricţiile de circulaţie pe podul de la Cernavodă.

Potrivit directorului general al CNAIR, Cristian Pistol lucările de reabilitare vor fi reluate în primăvara anului viitor.

„De astăzi, ora 12:00, se ridică restricţiile de circulaţie pe podul de la Cernavodă! În primăvara anului 2023, când condiţiile meteorologice vor permite, lucrările vor fi reluate pentru a fi finalizate. Aceste lucrări de reabilitare ale podului (primele de la deschiderea podului în anii ’80) au fost programate, astfel încât să nu afecteze circulaţia în sezonul estival sau în perioadele cu valori mari de trafic pe Autostrada Soarelui (A2)”, a scris directorul general al CNAIR, Cristian Pistol pe pagina sa de Facebook.

În aceeași postare, Cristian Pistol reaminteşte conducătorilor auto că viteza legală pe pod este de 80 de km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ședință guvern Ciucă

Planul de austeritate s-a amânat! Guvernul nu votează Ordonanța, ci va...

Răsturnare de situație la mult anunțatul plan de reducere a cheltuielilor statului. S-a amânat! În schimb, guvernul va avea luni, 24 aprilie, runde de...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...