CNAIR scoate la licitaţie lărgirea la patru benzi a 44 de kilometri din DN 71 Bâldana – Târgovişte – Sinaia

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) organizează licitaţie deschisă pentru modernizarea DN 71 Bâldana – Târgovişte – Sinaia, suma estimată pentru execuţia lucrărilor putând ajunge la 1,336 miliarde de lei, fără TVA.

Potrivit unui anunţ postat de CNAIR pe site-ul de achiziţii publice, obiectul contractul îl presupune proiectarea şi execuţia lucrărilor de lărgire la patru benzi de circulaţie a tronsonului cuprins între km 0+000 – km 44+130 şi execuţia unui drum la două benzi de circulaţie între km 51+041 – km 109+905 (Târgovişte – Sinaia) – în lungime de aproximativ 58,86 kilometri.

Valoarea totală estimată a contractului este cuprinsă între 1,179 miliarde de lei şi 1,336 miliarde de lei.

Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate – preţ.

Durata contractului este de 108 luni.

Ofertantul trebuie, printre altele, să demonstreze că cifra de afaceri anuală totală a fost de minim 250 de milioane de lei în fiecare dintre exerciţiile financiare aferente anilor 2019, 2020 şi 2021.

De asemenea acesta trebuie să demonstreze că a dus la bun sfârşit în ultimii 5 ani lucrări de construcţie nouă şi/sau modernizare şi/sau lărgire de autostrăzi şi/sau drumuri naţionale şi/sau drumuri expres, la nivelul a maxim cinci contracte, în valoare cumulată de minim 450 milioane de lei, fără TVA, dar şi lucrări de construcţie nouă şi/sau modernizare şi/sau lărgire de poduri şi/sau pasaje şi/sau viaducte aferente unor autostrăzi şi/sau drumuri naţionale şi/sau drumuri expres şi/sau drumuri judeţene şi/sau străzi urbane, în valoare cumulată de minim 50 de milioane de lei, fără TVA.

Achiziţia intră sub incidenţa acordului privind achiziţiile publice şi se referă la un proiect şi/sau program finanţat din fonduri ale Uniunii Europene (A1 – Titu – Bâldana – Târgovişte – Sinaia).

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 05.09.2022, ora 15:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este preotul mare mason, cu o avere uriașă, care conduce...

Prezența preoților, în special a celor cu funcții mari în Biserica Ortodoxă Română, în rândurile masoneriei este arhicunoscută, dar Patriarhia Română a negat că...