Cod galben de gheață și ceață densă pe șoselele din țară

Meteorologii au emis o avertizare de cod galben de gheață și ceață densă, valabil în pentru judeţele Suceava, Neamţ şi Botoşani. Local, se va semnala ceaţă care va determina scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Fenomenele vor fi asociate cu asociate cu burniţă care va favoriza, în funcţie de condiţiile locale, formarea poleiului sau a gheţuşului.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, pe mai multe artere rutiere din judeţele Bihor, Botoşani, Neamţ, Suceava şi Vaslui, ceaţa reduce vizibilitatea în trafic, izolat, sub 200 de metri.

”Recomandăm conducătorilor auto folosirea corespunzătoare a luminilor, evitarea opririi pe benzile de circulaţie, reducerea vitezei de deplasare şi mărirea distanţei de siguranţă dintre autovehicule”, a transmis Centrul Infotrafic.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...