”CoffeEast”, festivalul cafelei, la Hala Laminor, în acest weekend

Publicat: 19 apr. 2024, 22:35, de Viorela Pitulice, în ACTUALITATE , ? cititori
''CoffeEast'', festivalul cafelei, la Hala Laminor, în acest weekend

În acest weekend, are loc primul festival regional cu şi despre cafea, „CoffeEast”, care se desfășoară în Hala Laminor din Sectorul 3.

Evenimentul are loc în perioada 19-21 aprilie.

„‘CoffeEast’ este primul festival regional inspirat de cultura cafelei, dedicat Europei de Est. Este un eveniment social şi profesional, reunind noua generaţie de antreprenori care inovează prin produse artizanale şi experienţe cu inspiraţie locală. Festivalul promovează gustul şi meşteşugul din România şi din Europa de Est, pornind de la cafea, mâncare, băuturi şi până la artă şi obiecte de design”, se arată într-un comunicat transmis de Primăria Sectorului 3.

La eveniment vor fi prezenţi peste 150 de expozanţi. Din program fac parte: degustări, campionate, conferinţe şi workshop-uri.

Biletele se pot achiziţiona online, pe www.liveticket.ro sau direct la intrare. Preţul unui bilet este 24 lei şi asigură accesul în toate cele trei zile ale evenimentului. Biletul include şi prima cafea din festival, pe care vizitatorii o vor primi la intrare. Programul este între orele 10.00 şi 18.00.