Comisia Europeană: Din nou cu mască pentru a ne proteja de COVID-19, dar și de gripă

Purtarea măștii de protecție, limitarea reuniunilor și vaccinarea – sunt măsuri pe care le recomandă Comisia Europeană pentru a ține sub control COVID-19, dar și gripa.

Ultimii doi ani au demonstrat că UE se poate confrunta cu un nou val de COVID-19,  odată cu revenirea din concedii, redeschiderea unităților de învățământ și sezonul rece, se precizează într-un raport al executivului comunitar asupra modului în care statele UE trebuie să se pregătească pentru a face față unei noi creșteri a numărului de cazuri de COVID-19.

Acelaşi raport subliniază că este probabil ca ”UE să se confrunte în sezonul rece cu o circulaţie activă a altor virusuri respiratorii, inclusiv gripale”, ceea ce va însemna ”o provocarea pentru sistemele de sănătate naţionale deja suprasolicitate”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...