Complexul J8 Office Park este închiriat în proporție de 70% cu șase luni înainte de finalizare

Publicat: 03 dec. 2020, 12:47, de Aurel Drăgan, în Imobiliare
Complexul J8 Office Park este închiriat în proporție de 70% cu șase luni înainte de finalizare

Dezvoltatorul imobiliar Portland Trust anunță închirierea unei suprafețe de 4.000 metri pătrați situată la parterul proiectului său J8 Office Park, din zona Bucureștii Noi în Capitală, cu suprafața totală de 46.000 metri pătrați.

Parterul clădirilor J8 a fost conceput în principal pentru a le oferi chiriașilor și comunității locale o gamă largă de opțiuni alimentare, magazine și alte servicii, amplasate în jurul piațetei centrale cu un spațiu verde și de relaxare generos. 

Lanțul premiat de cafenele, Coffee Island, va deschide primul magazin din București, care se va remarca printr-un design inovator, prin care zona de cafenea va fi conectată cu recepția Clădirii A și va oferi clienților și serviciile unor barista. Coffee Island are sediul central în Grecia și este una din primele 10 rețele de cafenele la nivel european. De asemenea, clienții vor beneficia și de terasa acoperită, cu mese și scaune.

Zona dedicată restaurantului principal a fost închiriată către D&L Cuisine, un operator cu experiență în domeniu, care va oferi numeroase opțiuni delicioase de mic-dejun, prânz și gustări. Mega Image va deschide un supermarket de 500 mp, iar sala de sport World Class România, lider de piață în industria fitness-ului, va ocupa o suprafață de 1.400 mp, la parter și la etajul 1. 

Birouri de clasa A

Serviciile medicale vor fi puse la dispoziție de Medicover, prin intermediul unei unități de 235 mp. Printre chiriașii J8 se numără și clinica Medy Sportline, cu o unitate de 330 mp, unde vor fi oferite servicii de fizioterapie, kinetoterapie și masaj corporal. 

În zona recepției din clădirea A a complexului J8, va funcționa și un magazin XTIME, de unde vor putea fi cumpărate presă, produse de conveniență, alimentare și băuturi în regim “to go” și care, alături de ceilalți operatori, vor oferi proiectului imobiliar și comunității învecinate un spectru complet de servicii care țin de zona alimentară și de sănătate.

În cadrul proiectului de birouri, va exista un sistem de recunoaștere a numerelor de înmatriculare, control al accesului în clădire prin intermediul telefonului mobil, încărcătoare pentru autovehiculele electrice și panouri solare. Împreună, toate aceste inovații tehnologice creează un mediu atractiv și sigur pentru angajați și vizitatori, prietenos, în care accesul se poate face fără atingerea suprafețelor. 

Proiectul este pre-închiriat în proporție de 70% și este programat pentru finalizare în vara lui 2021. J8 este din ce în ce mai mult recunoscut ca primul mare proiect nou de birouri de clasă A din București, care și-a îmbunătățit sistemul de ventilație și standardele tehnice și igienice, astfel încât să poată răspunde cerințelor unui mediu sigur, post-Covid-19.