Concedieri în masă la Consiliul Județean Bihor. Instituția rămâne cu jumătate din angajați

Se fac reduceri de personal semnificative la Consiliul Județean Bihor. Din cei 174 de angajați vor rămâne aproape jumătate, adică doar 88.

Șeful CJ Bihor, Ilie Bolojan, spune că prin aceste concedieri se vor face economii semnificatie, în valoare de aproximativ 1,2 milioane de euro.

„Din 174 angajați efectivi vor rămâne 88 de colegi posturi fizic ocupate, încă nouă posturi suspendate pe care nu le desființăm pentru că intrăm în contradicții de legalitate.

Față de cheltuielile de personal de 265.000 de euro lunar, probabil vom reduce cu cel puțin 100.000 euro pe lună. Aproximativ 1,2 milioane de euro anual economie la salarii doar din aparatul propriu. Nu vor fi angajați alți oameni în Consiliul Județean”, a declarat la Digi24 noul președinte al CJ Bihor, Ilie Bolojan.

Banii economisiți la Consiliul Județean vor fi folosiți pentru finanțarea unor investiții în Bihor, pentru susținerea autorităților locale, a primăriilor pentru cofinanțarea proiectelor europene. De asemenea, Bolojan a dat asigurări că acești bani vor mai fi folosiți pentru cetățeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...

Documentele care demască mafia de la Transporturi. Fami(g)lia de la CNAB,...

Mai multe documente care dovedesc, negru pe alb, implicarea ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, a directorului CNAB, George Dorobanțu, și a unor acționari ROMPREST într-oafacere...