Concert extraordinar de Crăciun, la Palatul Bragadiru

„Joy to the world” este un concert extraordinar de Crăciun imaginat de actrița Antoaneta Cojocaru, ce va avea loc la Palatul Bragadiru, duminică 19 decembrie, de la ora 20:30 și va fi transmis live online, pe platforma Streamerse.

Zece voci impresionante și autentice își dau mâna pentru a oferi publicului o seară memorabilă, cu cele mai frumoase colinde internaționale și colinde românești, alături de povești rare de Crăciun, spuse de Antoaneta Cojocaru. Bucurie, căldură și multă speranță vor aduce acești artiști, actori și soliști de operă, pe care o să-i recunoașteți de pe multe scene din București ca Opera Comică pentru Copii, Opera Națională, Bulandra sau Teatrelli, și care își îndeplinesc misiunea de a crea magie prin harul lor, în acest spectacol conceput pentru Craciunul anului 2021!

Astfel, îi veți asculta pe: Radu Ion, Bogdan Podlovski, Andrei Petre, Andrei Mihalcea, Daniel Pascariu, Andreea Iftimescu, Diana Hurjă, Andreea Iftimescu, Rodica Bunea, Mădălina Constantinescu.  ”Cu speranță și dăruire, dorim să pătrundem în casa și în inimile voastre, printr-o seară de colinde românești și internaționale ce vor răsuna memorabil, alături de povești rare de Crăciun”, spune Antoaneta Cojocaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...