Concurs cu dedicație la CNAIR pentru Marian Mina-”Scheletu” și pupila sa Elena Dinu

Noul tandem care a „încălecat” județul Giurgiu, după venirea PSD la guvernare, adică deputații Marian Mina „Scheletu” și Elena Dinu, au aranjat deja la CNAIR o mutare în familie.

Selecție pentru un câștigător dinainte stabilit

La sediul central al Companiei Naționale de Administrare Rutieră (CNAIR) s-a regizat ieri prima parte a unui concurs cu dedicație. A avut loc selecția de dosare „în vederea ocupării unui post de inginer în cadrul Biroului Mecanizare, Atelier Auto/ Departamentul Întreținere DN și Autostrăzi/ D.R.D.P. Buzău/CNAIR  SA, cu contract individual de muncă pe durată nedeterminată” (vezi documentul în facsimil).

Surprinzător. din cele două dosare care au fost depuse pentru selecție, doar unul a fost admis. Este vorba, atenție, de dosarul lui Daniel-Augustin Dinu, nimeni altul decât soțul deputatei PSD de Giurgiu Elena Dinu, fosta pupilă a lui Niculae Bădălău preluată de finul acestuia Marian Mina ”Scheletu”.

De fapt, anul acesta, Mina ”Scheletu” a făcut cărare la Ministerul Transporturilor insistând la ministrul Sorin Grindeanu să-I pună pe soțul Elenei Dinu la șefia DRDP București unde acesta a mai fost pe vremea guvernelor Dragnea. Numai că, revenirea lui Dinu la șefia DRDP București este puțin mai complicată, și, ca atare, Grindeanu și Mina au recurs la această mutare surpriză.

Grindeanu a împăcat și capra și varza

Potrivit informațiilor noastre, Daniel Augustin Dinu va ocupa fără emoții postul de la DRDP Buzău, dar, imediat după adjudecare, acesta va fi teleportat la DRDP București că deh…doar nu o să facă soțul Elenei Dinu zilnic naveta de la Giurgiu la Buzău.

Astfel, Grindeanu a împăcat și capra și varza, adică Mina s-a achitat de obligație față de fosta pupilă a lui Bădălău, iar Elena Dinu este liniștită că soțul său va fi înscăunat pe un post bine remunerat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...