Conducere militară la Spitalul Județean de Urgență Sibiu

Spitalul Județean de Urgență Sibiu va fi coordonat de acum de o echipă de conducere formată din medici militari.

La conducerea Spitalul Județean de Urgență Sibiu se vor afla lt. col. Constantin Vlase, medic infecţionist, conform Agerpres. Constantin Vlase a fost director medical și la Spitalul Militar de Urgenţă din Galaţi.

Decizia vine după ce directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a demisionat din funcție invocând „motive personale”. Liliana Coldea nu mai este începând de miercuri directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Conducere militară și la DSP Sibiu

Noua conducere de la DSP Sibiu este asigurată de medicul colonel Daniel Chelcea, director medical al Spitalului Militar de Urgență Sibiu. Medicul Gabriel Budescu a demisionat recent din funcţia de director general al DSP Sibiu, iar director adjunct a fost medicul Adela Morar.

Situație critică la Sibiu

Rata de infectare în județul SIbiu este de 8,9, conform ultimelor date ale Grupului de Comunicare Strategică. Chiar dacă rata este mare, cifrele arată o scădere față de zilele precedente.

Referitor la situația din Sibiu, Klaus Iohannis a declarat marți seară: „Persoane cu putere de decizie au fost fie eliberate din funcție, fie au renunțat la funcție și cu siguranță se vor găsi alții care lucrează mai concret, mai aplicat și mai eficient”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...