Constanţa: O femeie a murit şi alte nouă persoane au ajuns la spital, în urma unui accident rutier pe DN3

O femeie a murit şi alte nouă persoane au fost rănite, printre care trei copii, în urma unui accident rutier în care au fost implicat două autoturisme, petrecut sâmbătă seară pe DN3, la ieşirea din Băneasa, către localitatea Ostrov.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, pentru o femeie aflată în stop cardio-respirator protocolul de resuscitare a fost fără rezultate pozitive, fiind declarat decesul. Nouă persoane, printre care trei minori, au fost găsite conştiente, cu diverse traumatisme, toate fiind transportate cu ambulanţele la spital.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea” a informat că la locul producerii accidentului au fost mobilizate zece echipaje – de descarcerare, stingere a incendiilor, ambulanţe SAJ, SMURD, precum şi elicopterul SMURD.

„Total persoane implicate 10, dintre care: şapte adulţi – cinci bărbaţi, două femei – şi trei minori. Persoana căreia i s-au aplicat manevre de resuscitare a fost declarată decedată la locul intervenţiei. (…) Transport la spital: SMURD Cernavodă – doi minori şi un adult (conştienţi), SMURD Medgidia – doi adulţi (conştienţi), elicopter SMURD – un minor (conştient). Celelalte trei persoane adulte (conştiente), transportate la spital cu trei ambulante SAJ”, a transmis ISU „Dobrogea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...