Contracte cu probleme la Compania de Aeroporturi București

Contracte de curățenie plătite integral deși unele servicii nu au fost prestate, închirierea unor spații comerciale fără aprobarea Consiliului de Administrație, cum este și cazul spatiilor operate de Millenium Pro Design, sau încheierea unor contracte de reprezentare juridică fără a fi îndeplinite o serie de cerinte legale.

Sunt câteva dintre neregulile descoperite de Corpul de control al premierului la Compania Națională „Aeroporturi București”, cu ocazia unei acțiuni care a vizat activitatea instituției din ianuarie 2018 până în 2020.

Raportul întocmit în urma verificărilor a fost transmis către Curtea de Conturi a României și către Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, spre analiză și valorificare, a informat astăzi Executivul.

Rămâne să vedem care vor fi prejudiciile identificate în aceste cazuri și dacă verificările se vor opri aici.

Reamintim ca un alt raport al Corpului de control al premierului, efectuat la C.N.A.B, în anul 2016, a dus la identificarea unei întregi serii de angajări fictive. Pe baza acelor informații, DNA a preluat ulterior cazul și a identificat inclusiv o persoană care deși era angajată oficial Compania de Aeroporturi București își desfășura practic activitatea la cabinetul fostului presedinte al PSD, Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...