Cosmin Olăroiu și-a recuperat ceasul de lux, tocmai în Dubai, după ce fusese furat în Milano

Antrenorul Cosmin Olăroiu a rămas fără ceasul său de lux marca Richard Mille, în Italia, în timp ce se plimba pe o stradă, din Milano. Ceasul său a fost recuperat în Emiratele Arabe Unite, de poliţia din Dubai, după ce a fost vândut de mai multe ori.

În timp ce se plimba pe Via della Spiga alături de soţia sa, din Milano, moment în care un bărbat a venit şi l-a îmbrăţişat.

Olăroiu nu a realizat iniţial ce se întâmplă, dar şi-a dat seama că a fost jefuit după ce bărbatul care l-a îmbrăţişat a plecat în pas alergător şi apoi a fugit pe un scuter, alături de un complice.

După o lună şi jumătate şi după ce a fost vândut de mai multe ori de-a lungul Europei, ceasul a fost recuperat de poliţia din Dubai, care a arestat trei persoane cu această ocazie, informează gulfnews.com.

Ceasul a fost recuperat de Departamentul de Investigaţii Criminale al Poliţiei din Dubai. Trei suspecţi au fost arestaţi„, a precizat poliţia din Dubai, pe contul său de Twitter.

Antrenorul Cosmin Olrăroiu şi-a exprimat recunoştinţa faţă de forţele de poliţie din emirat pentru recuperarea ceasului său scump.

Poliţia din Dubai şi-a arătat profesionalismul în recuperarea ceasului furat. Acest lucru arată de ce Dubai este cel mai sigur oraş din lume. Oamenii trăiesc aici fără să-şi facă griji că li se poate întâmpla ceva„, a spus el, potrivit Khaleej Times.

Olăroiu este considerat unul dintre cei mai buni antrenori care au activat în Zona Golfului, după ce a pregătit cu succes echipe din Arabia Saudită, Qatar şi Emiratele Arabe Unite, cum ar fi Al Hilal, Al Sadd, Al Ain şi Al Ahli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole