Cristian Timiș, fiul patronului de la Cris-Tim, condamnat la închisoare pentru trafic de cocaină

Cristian Timiș, fiul patronului fabricii de mezeluri Cris-Tim, a fost condamnat la închisoare cu executare pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată și deținere fără drept de droguri de mare risc pentru consum propriu în formă continuată. 

Fiul lui Radu Timiş, patronul fabricii de mezeluri Cris-Tim, a fost condamnat la 3 ani și 2 luni de închisoare.Însă, sentința Tribunalului Prahova nu este definitivă și poate fi atacată la instanța superioară.

În același dosar a fost condamnat la aceeași pedeapsă și partenerul său, Florin Daniel Stoian. Judecătorii prahoveni au decis să confiște mașina, folosită la traficul de droguri, un VW Touareg.

Filat și prins de DIICOT

Tânărul a ajuns în atenția autorităților după ce a fost filat şi ulterior prins de DIICOT în timpul unei tranzacţii care a avut loc în Prahova.

Surse apropiate de anchete susțin că tânărul a fost prins în data de 14 septembrie 2020, la intrarea în Câmpina dinspre Sinaia.

La acel moment, procurorii DIICOT l-au prins pe Cristian Timiș în timp ce vindea cocaină în Cornu, Prahova. Ulterior a fost prins în flagrant Vlad Timiș, în vârstă de 22 de ani, când intenționa să ridice banii de pe urma vânzării cocainei de la primul tânăr.

La momentul flagrantului, Vlad Timiș a fost și testat, fiind depistat drogat cu cocaină.

Potrivit art. 2 din Legea nr. 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, „(1) Cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deținerea ori alte operațiuni privind circulația drogurilor de risc, fără drept, se pedepsesc cu închisoare de la 3 la 15 ani și interzicerea unor drepturi. (2) Dacă faptele prevăzute la alin. (1) au ca obiect droguri de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 10 la 20 de ani și interzicerea unor drepturi.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...