Cristiano Ronaldo va juca la formația Al Nasr de la 1 ianuarie

Cristiano Ronaldo (37 de ani) va juca la echipa saudită Al-Nassr de la 1 ianuarie, anunță cotidianul madrilen Marca.

Liber de contract de pe 22 noiembrie, când și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Manchester United, Cristiano Ronaldo a fost convins de oferta echipei Al-Nassr, de 18 ori campioană în Arabia Saudită.

Salariul astronomic al fotbalistului, în valoare de 200 de milioane de euro pe sezon, va include și diverse bonusuri ce vor fi rezultate din publicitate.

Clubul saudit a mai încercat să-l recruteze pe Cristiano Ronaldo şi în vara acestui an, dar negocierile nu s-au concretizat la momentul respectiv.

În oferta iniţială arabii erau dispuşi să-i plătească portughezului 250 de milioane de euro pentru două sezoane, plus 30 de milioane pentru transferul său de la Manchester United şi 20 de milioane pentru agenţii care intermediau tranzacţia, în total 300 de milioane de euro, adaugă AS.com.

Totuşi, dacă va accepta să meargă în Arabia Saudită, portughezul ar încasa cel mai mare salariu din istoria fotbalului.

În Anglia, Cristiano avea un contract fix de 15 milioane de euro, plus opt milioane din variabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...