CS U Craiova se pregătește să se despartă de Laurențiu Reghecampf: „Îi plătești clauza și a plecat”

CS U Craiova ia în calcul despărțirea de Laurențiu Reghecampf (46 de ani), dacă antrenorul va fi ofertat de Federația Română de Fotbal, pentru a-l înlocui pe Mirel Rădoi, pe banca tehnică.

Sorin Cârțu, președintele clubului din Bănie, a anunțat că Reghecampf are o clauză de reziliere a contractului.

Întrebați-l pe el (n.r. – Reghecampf). Clubul te lasă, nu te lasă. Îi plătești clauza și a plecat. Cât timp există clauză de reziliere într-un contract, este numai la voința lui. Mai puțin sunt negocieri când sunt clauze. El și-a început treaba aici. Nu cred… dar știi cum e cu echipa națională. Dar nu se compară o muncă de selecționer cu cea de antrenor al unei echipe de club.

(n.r. care este tipul de selecționer dorit) Va fi un antrenor comod conducerii. Care să poată să colaboreze, să vorbească cu conducerea Federației. Ce sfaturi să dau eu celor de la FRF? Ei decid pe cine abordează, ce fac”, a declarat Sorin Cârțu la Pro X.

 Selecţionerul Mirel Rădoi a anunțat va pleca de la naționala de fotbal a României, după ultimele două meciuri din preliminariile Cupei Mondiale 2022, cu Islanda şi Liechtenstein. Contractul său cu Federaţia Română de Fotbal va expira, iar prima reprezentativă va avea nevoie de un alt selecționerr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...