Cum a reușit Andreea Marin să treacă peste suferința celor trei divorțuri

Publicat: 25 mai 2023, 23:31, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Cum a reușit Andreea Marin să treacă peste suferința celor trei divorțuri

Andreea Marin a trecut prin trei divorțuri, care i-au produs multă suferință la vremea lor, însă Zâna Surprizelor a reușit să-și revină de fiecare dată. Andreea Marin a povestit cu emoție, cum s-a vindecat după fiecare divorț.

Andreea Marin consideră că atunci când nu mai există armonie în cuplu, acest aspect afectează și copiii, de aceea despărțirea este cea mai sănătoasă soluție.

„Doi oameni care nu se înțeleg dintr-un motiv sau altul, nici nu contează care, au varianta de a-și vedea fiecare de viață așa cum se simt ei bine. Copiii simt tot și îi afectează totul, nu le faci un bine. Ca adult, traumele din trecut se răsfrâng asupra lui.

Când mi s-a întâmplat și mie asta, m-am mutat, m-am pus pe picioare, chiar dacă mi-a fost și mie frică. Nu era o bucurie că trebuia să o iau de la capăt. Te descurci până la urmă. Trebuie să fii deschisă și vei găsi multe soluții, chiar dacă nu-i ușor.

Chiar dacă pleci dintr-o poveste ca asta cu mâinile goale vei găsi capacitatea de a o lua de capăt. Nu există nu se poate, că nu am cum să mă descurc’, spune Andreea Marin pentru Ego.ro.

Andreea Marin a vorbit și despre rolul credinței, în procesul ei de vindecare.

„Și eu am trecut pe lângă momentul în care cineva m-a întrebat când am râs cu lacrimi ultima dată. Am luat atât de serios totuși, încât uitam să mă mai bucur de viață. Dacă tu nu ai acel izvor de energie în tine, cum poți avea grijă de copiii tăi? Nu trebuie să fii dependentă totuși exclusiv de existența cuiva.

Trebuie să faci în așa fel încât să te simți bine cu tine. Eu mă simt bine dacă am o zi pentru mine, cu o carte în mână, pe o zi ploioasă. Trebuie să învăț să nu mai depind afectiv doar de ce fac ceilalți. Valoarea noastră nu este egală cu valoarea proiectelor pe care le facem.

Când ai credință, când știi că oricât de singur ai părea, Cel de Sus e cu tine, iar totul devine mult mai clar și mergi înainte, chiar dacă astăzi nu ai o bucată de pâine. Am ajuns la această învățătură după 40 de ani.

Pe mine nu m-a luat niciodată valul, tocmai că am pornit de la o bază grea, pentru că știam de mică că azi poți fi sus și într-o clipă totul se poate schimba. Am fost operată, am căzut din picioare de multe ori, nu știam să manevrez lucrurile, asta se învață doar în practică’, a mai precizat Andreea Marin.

De ce a divorțat Andreea Marin de trei ori

Prima căsnicie, cea cu Cristian Gheorghiță, director de marketing la un post TV, a fost cea mai puțin mediatizată. Andreea Marin se căsătorea pentru prima dată în 1995, cu Cristian Gheorghiţă, când avea doar 21 de ani când. Trei ani mai târziu, a depus actele de divorț, iar Andreea Marin a suferit enorm.

La începutul anului 2006 a dat o nouă șansă dragostei și s-a căsătorit cu Ştefan Bănică Junior, dar iubirea dintre cei doi a dispărut după 7 ani.

„Infidelitatea nu e un motiv suficient pentru un divorţ. Sunt alte lucruri mult mai grave: agresivitatea în viaţa de cuplu, răspunsul violent, reacţii necontrolate în faţa copilului, astea nu trebuie tolerate, din respect pentru tine, dar mai ales pentru că ai un omuleţ alături.

Nu aş putea suporta ca fiicei mele să îi arunce cineva o palmă, cu sau fără motiv. Mi-aş reproşa ca părinte că am suportat la rândul meu”, a declarat Andreea Marin, într-o emisiune TV.

În 2014, Andreea Marin a devenit soția doctorului turc Tuncay Öztürk, dar și această căsnicie s-a destrămat trei ani mai târziu. Diferența de vârstă dintre cei doi ar fi devenit un obstacol, el fiind mai tânăr cu 11 ani.