Cum arată modelul care a făcut 1,2 milioane de dolari pe OnlyFans în 6 ore

Toată lumea se întreabă cum arată modelul căruia i s-a dus vestea pe internet că a făcut 1.2 milioane de dolari pe OnlyFans în doar 6 ore. Între timp a câștigat 50 de milioane de dolari și a doborât toate recordurile site-ului respectiv, destinat adulților.

Bhad Bhabie din SUA, pe numele ei real Danielle Peskowitz Bregoli, a devenit cunoscută cu ajutorul unei emisiunii în care a apărut pentru a discuta relația precară pe care o avea cu mama ei. După ce a devenit cunoscută s-a lansat în muzică, dar cu adevărat celebră a ajuns după ce și-a făcut cont pe OnlyFans.

Nu-i rău pentru șase ore. Am nenorocit recordul OnlyFans”, a scris Danielle pe Instagram, după ce a câștigat 1.2 milioane de dolari în 6 ore.

Cum a reușit să câștige modelul atâția bani

Bhad Bhabie susține că, în principal, face bani din conversațiile private de pe site, nu atât din postările ei, iar clienții sunt bărbați cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani.

Ea oferă abonamente de 23.99 de dolari pe lună pentru acces la fotografii și video-uri pe pagina ei de OnlyFans, potrivit impact.ro.

În aprilie anul trecut, Bhabie a folosit contul ei de Instagram pentru a posta o listă cu câștigurile ei colosale de pe OnlyFans, de 16,3 milioane de dolari de la abonați, 161.000 de dolari din tipsurile de la abonați și 25,5 milioane de dolari din chaturile private.

În total, ea a obținut un câștig brut de 52 de milioane de dolari și net de 43 de milioane de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...