Cum critică Dacian Cioloş, pe Facebook, numirea lui Marian Neacşu în funcţia de secretar general al Guvernului

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, afirmă că prin numirea lui Marian Neacşu în funcţia de secretar general al Guvernului ar fi înşelată încrederea cetăţenilor în stat, întrucât acesta este condamnat penal.

Liderul USR mai notează într-o postare pe Facebook că şi-ar dori să cunoască părerea premierului Nicolae Ciucă cu privire la această propunere. Respectiv, Cioloș a scris un mesaj în care se referea la afirmația lui Ciolacu că Marian Neacșu a fost reabilitat și are cazierul curat. Este condamnat penal (…) dumneavoastră și colegii din PSD vreți să credem că furtul de la stat sau deturnarea banului public prin șmecherie nu se pune”, a scris Cioloș. Recent, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că îşi asumă numirea lui Marian Neacşu, precuzând că premierul Nicolae Ciucă a fost informat cu privire la această nominalizare.

Marian Neacşu este vicepreşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domenul Energiei în momentul de faţă. Potrivit Agerpres, el a fost condamnat definitiv în 2016 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la şase luni de închisoare cu suspendare, pentru conflict de interese, întrucât îşi angajase ilegal fiica la biroul său parlamentar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...