Cum s-a schimbat viața Romaniței după ce Adrian Iovan l-a împușcat mortal pe hoțul care le-a spart casa, în 2005

În 2005, în casa în care locuiau Romanița și Adrian Iovan a intrat un hoț, care a fost împușcat mortal de fostul soț al creatoarei de modă. Atunci, Romanița Iovan a pierdut o sarcină și a rămas cu sechele ani de zile.

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D, Romanița Iovan a rememorat unul dintre cele mai grele momente din viața sa.

„M-am încuiat mulți ani. Nu aș dori nimănui să treacă prin ce am trecut noi. Eu știu că e mult de atunci, dar nu s-au vindecat rănile. Nu numai că am pierdut o sarcină, Albert știe toată situația și acum îmi spune că dacă nu venea hoțul el nu se năștea.

Eram obsedată. Închideam ușa cu cheia și am închis-o mult timp după, ceea ce este horror. Este o amintire care s-a transformat într-un coșmar și care a durat o perioadă îndelungată”, a mărturisit Romanița Iovan.

După ce hoțul care a intrat în casa celor doi a fost împușcat mortal, s-au creat numeroase speculații, iar Romanița și Adrian Iovan au fost criticati dur. Cazul a fost închis de Parchet, iar urmărirea penală nu a început în cazul regretatului pilot.

„A ierta cred că este un lucru bun, dar nu cred că noi trebuie să iertăm. Mereu am zis că Dumnezeu ne iartă. Noi oamenii nu știu dacă putem să uităm și atunci dacă nu putem să uităm, nu știu dacă se pune problema să putem să iertăm.

Încerc, până la urmă, să fac un exercițiu de gândire de fiecare dată când îmi aduc aminte sau am situația în care trebuie să discut de acest subiect care este poate cel mai sensibil pentru mine, să nu fiu rea.

Asta reușesc să fac, pur și simplu să nu fiu rea, dar puterea pe care am simțit-o în următorii ani și care m-a ajutat să ies dintr-o situație complicată, mă face să mă comport cu eleganță, așa cum am făcut și până acum, chiar și pe acest subiect care poate nu merită această eleganță de care sunt în stare și dau dovadă”, a mai spus Romanița Iovan.

Adrian Iovan a murit în 2014, în accidentul aviatic din Munții Apuseni. Cei doi au împreună un băiat, Albert, în vârstă de 16 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...