Cum se simt Harry și Meghan după ce au fost la un pas de moarte din cauza paparazzilor

Prinţul Harry al Marii Britanii, soţia sa Meghan şi mama acesteia au fost implicaţi într-o „urmărire aproape catastrofală” când se întorceau de la un eveniment. În goana pe străzile din New York au fost implicați paparazzi care voiau cadre deosebite cu Harry și Meghan, însă a lipsit doar puțin ca tragedia în care a murit prințesa Diana să fie repetată.

Purtătorul de cuvânt al lui Harry a declarat că, marţi seară, după ce au plecat de la o ceremonie de decernare a unor premii la care Meghan fusese onorată, Harry, Meghan şi mama ei au fost supuşi unei urmăriri cu maşina, timp de două ore, în care au fost implicaţi fotografi paparazzi „extrem de agresivi”, care le-au pus viaţa în pericol.

Imaginile apărute pe reţelele sociale i-au arătat pe Harry, Meghan şi pe mama ei, Doria Ragland, într-un taxi.

„Noaptea trecută, ducele şi ducesa de Sussex şi doamna Ragland au fost implicaţi într-o urmărire cu maşini aproape catastrofală, din partea unui cerc de paparazzi extrem de agresivi”, a declarat purtătorul de cuvânt al prinţului într-un comunicat citat de Reuters.

„Această urmărire necruţătoare, care a durat peste două ore, a dus la multiple cvasi-coliziuni în care au fost implicaţi alţi şoferi de pe şosea, pietoni şi doi ofiţeri ai NYPD (Departamentul de Poliţie din New York)”, susţine reprezentantul prinţului Harry, citat de news.ro.

Harry şi Meghan au fost afectaţi emoţional, deşi fizic nu au păţit nimic. Experienţa cuplului a amintit însă de evenimentele care au dus la accidentul de maşină fatal din 1997 de la Paris în care a murit mama lui Harry, prinţesa Diana, lucru de care ducele de Sussex s-a temut adesea că s-ar putea repeta.

„Harry şi Meghan sunt nişte impostori”

Şoferul de taxi Sukhcharn Singh, care i-a avut pentru scurt timp în maşină pe ducii de Sussex şi pe mama lui Meghan, în timp ce încercau să păcălească fotografii, a declarat pentru Reuters că aceştia păreau speriaţi, dar nu credeau că va avea loc un accident. Acest lucru a dat naştere unor acuzaţii din partea criticilor cuplului, în special pe reţelele sociale, potrivit cărora aceştia ar fi exploatat incidentul în scopuri personale.

„Prima declaraţie a fost presărată cu genul de hiperbolă cu care ne-am obişnuit din partea ducelui şi a ducesei de Sussex atunci când acuză intruziunea mass-media în viaţa lor”, a scris editorialista Camilla Tominey în ziarul britanic The Daily Telegraph.

Nigel Farage, fost politician ultraconservator şi om de televiziune, a fost necruţător pe Twitter: „Poliţia din New York nu ştie despre accidentul ‘aproape catastrofal’. Harry şi Meghan sunt nişte impostori”.

Familia regală, aşa cum se obişnuieşte, a păstrat tăcerea cu privire la incident, dar în afara Palatului Buckingham, ca şi în toată Marea Britanie, opinia publică a fost împărţită.

„Nu pot să cred că o urmărire de două ore poate avea loc în New York. Aşa că m-aş îndoi de veridicitatea declaraţiei prinţului Harry”, a declarat avocatul pensionar Nick Williams.

Alţii au fost înţelegători. „Întotdeauna i-am iubit, aşa că îmi pare rău pentru ei”, spune administratorul juridic Paris Smith.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...