Cum va fi vremea în minivacanța de 1 Decembrie. Vor fi 0 grade la munte

Românii care plănuiesc să călătorească prin țară, în minivacanța de 1 Decembrie vor avea parte de o vreme plăcută. Meteorologii anunță că temperaturile vor fi mai mari decât normalul perioadei. Însă, cu toate acestea sunt așteptate ploi.

Temperaturile pot ajunge și la 17 grade în Dobrogea în următoarele două săptămâni, însă nu este exclus să plouă. Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în Banat va fi  o vreme caldă pentru această dată pe 23 noiembrie, când la nivelul regiunii sunt estimate maxime de 13-14 grade Celsius.

Însă, spre sfârșitul săptămânii, temperaturilor vor scădea, iar astfel, în perioada 24 – 30 noiembrie media temperaturilor maxime va fi de 8,10 grade Celsius. Iar în cursul nopții de 1 decembrie, temperaturile vor scădea și vor ajungela 6 grade.

Ploile își vor face apariția de miercuri, în perioada 23 – 28 noiembrie și cu tendința de creștere după 1 decembrie.

Cum va fi vremea în Crișana?

La nivelul regiunii sunt estimate maxime de 13, 14 grade Celsius. Însă, pe 24 noiembrie, temperaturile scad considerabil, astfel că temperaturilor maxime vor fi cuprinse între 8 și 9 grade Celsius.

La începutul lunii decembrie, este estimată o scădere ușoară și treptată până la o medie de 4, 5 grade Celsius.

Cum va fi vremea în Maramureș?

Pentru perioada 24 – 30 noiembrie sunt estimate temperaturi maxime de 7, 8 grade Celsius, iar la începutul lunii decembrie, tendința valorilor termice diurne va fi de scădere ușoară până la o medie de 4 grade Celsius.

După 26 noimbrie, temperaturile vor scădea, iar la nivelul regiunii se vor înregistra temperaturi de -2 chiar 0 grade Celsius.

Vremea în Moldova, mai rece decât în mod normal

Până pe 23 de noimbrie, media temperaturilor maxime va fi de numai 2… 3 grade Celsius. Se va ajunge la valori termice peste mediile multianuale în jurul a 10 grade Celsius în zilele de 23 și 24 noiembrie. Mai mult, pe 24 și 25 noiembrie și în jurul datei de 28 noiembrie sunt șanse mari să plouă.

La polul opus, cu o vreme caldă se află Dobrogea, acolo unde vremea se va menține caldă pentru această perioadă din an, cu o medie a temperaturilor maxime ce se va situa între 12 și 17 grade Celsius și minime între 6 și 10 grade Celsius. Pentru sfârșitul lunii noiembrie sunt estimate temperaturi maxime de 8 până la 10 grade Celsius. Pe 1 Decembrie se vor înregistra temperturi de 6 grade Celsius.

Cum va fi vremea la munte?

Românii care vor să-și petreacă vacanța la munte se vor bucura de valori diurne în medie de 0 grade Celsius, în prima zi. Vremea se va încălzi ușor, până la 5, 6 grade Celsius în 23 noiembrie, iar ulterior se va reveni la o medie pentru întreaga zonă în jur de 0 grade Celsius.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...