Cum vrea să repare Rareș Hopincă ”dezastrul” lăsat în urmă de primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu, după alegeri

Publicat: 20 apr. 2024, 13:45, de Cezar Andrei, în POLITICĂ , ? cititori
Cum vrea să repare Rareș Hopincă ”dezastrul” lăsat în urmă de primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu, după alegeri
Cum vrea să repare Rareș Hopincă ”dezastrul” lăsat în urmă de primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu

Candidatul pentru Primăria Sectorului 2 din partea alianței PNL-PSD, Rareș Hopincă, promite să vindece ”rănile” sectorului condus în prezent de primarul Radu Mihaiu și vine cu o serie de măsuri concrete pentru cele mai arzătoare probleme: traficul și aglomerația. Rareș Hopincă spune că are în plan construirea a nu mai puțin de trei pasaje supraterane în puncte cheie din sector și reconfigurarea mai multor străzi pentru fluidizarea traficului.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Rareș Hopincă critică actuala administrație a Sectorului 2. Candidatul PSD-PNL la funcția de primar al acestui sector l-a luat în colimator pe actualul edil, Radu Mihaiu, despre care a spus că a lăsat în urmă ”dezastru” în cei aproape patru ani de mandat.

Citește și: Lovitură de teatru! Piedone îl susține pe Rareș Hopincă pentru Primăria Sectorului 2

Totodată, Rareș Hopincă vine și cu câteva soluții pentru cele mai stringente probleme din sector. El propune un plan pentru fluidizarea traficului în poate cel mai algomerat sector al Capitalei.

”Domnul primar Radu Mihaiu a promis foarte multe lucruri pentru Sectorul 2 și a făcut foarte puține. După 4 ani cu actualul primar în funcție, sectorul nostru a ajuns să-și numere rănile: printre cele mai aglomerate sectoare, printre ultimele la dezvoltare, printre ultimele la spații verzi, printre cele mai neglijente cu școlile și cu siguranță CEL MAI MURDAR SECTOR al Bucureștiului.

Să le luăm pe rând: traficul auto și aglomerația. În Sectorul 2 administrat de domnul Mihaiu, un dezastru. Din cauza nepăsării și a lipsei marilor proiecte. Din cauza lipsei unei minime preocupări față de cetățeni și de problemele lor.

Vin pregătit. Cu echipă, cu idei, cu proiecte. Am programul gata pentru dezvoltarea Sectorului 2.”, a transmis Rareș Hopincă într-o postare pe pagina sa de facebook.

Proiectul pentru Sectorul 2 al lui Rareș Hopincă. Cum vrea să rezolve problema traficului

În proiectul pentru Sectorul 2 al candidatului din partea alianței PSD-PNL sunt incluse mai multe puncte legate de infrastructură și trafic, după cum urmează:

  • ”construim pasaj suprateran la intersecția Șoseaua Fundeni cu Strada Gherghiței;”
  • ”reconfigurăm Strada Gherghiței care face legătura spre Autostrada A3 București – Ploiești;”
  • ”construim pasaj suprateran pe Șos. Petricani, peste calea ferată;”
  • ”construim pasaje subterane în zona Bulevardului Ferdinand I cu Bulevardul Gării Obor și Strada Heliade între Vii;”
  • ”reconfigurăm intersecția Șoseaua Pantelimon cu Strada Chișinău;”
  • ”facem noi legături transversale peste salba de lacuri;”
  • ”reconfigurăm marile bulevarde și spațiul public adiacent și creștem considerabil numărul de locuri de parcare;”