Dacia Spring, 4.000 de rezervări în 48 de ore

Primul model electric al Dacia a stârnit interes pe piață, iar 4.000 de clienți au înregistrat precomenzi pe site-ul dedicat în primele 48 de ore de la lansarea vânzării modelului Dacia Spring.

Dacia a deschis configuratorul și site-ul dedicat precomenzilor pentru primul model electric al mărcii de la Mioveni în weekendul 20-21 martie. Dacia Spring a adunat 4.000 de precomenzi, iar site-ul a fost accesat de peste 10.000 de ori.

Clienții care au făcut rezervări au plătit avansul de 99 euro. Conform profit.ro, Dacia a înregistrat peste 10.000 de rezervări, la nivel european, procesul de precomandă fiind deschis și în Franța, Spania și Italia.

Dacia a pus la vânzare doar versiunea Confort Plus, la care se pot adăuga doar două opțiuni, cablul de încărcare Type 2 (150 euro) și încărcarea rapidă DC 30 kW (300 euro). Se poate alege dintre trei variante de culoare pentru caroserie și apoi se plătește o taxă de rezervare de 99 euro. Prețul, după aplicarea subvențiilor prin programele Rabla și Rabla Plus este de 7.700 euro.

Anul trecut, pe piața românească s-au vândut sub 3.000 de automobile electrice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...