Dan Barna: Am încredere 100% în Cioloș, noi nu vom reveni la guvernare cu Cîțu. Dacian Cioloș confirmă

Liderul USR PLUS, Dan Barna, reafirmă că nimeni din USR PLUS nu va reveni la guvernare cu Florin Cîțu premier. El spune că are încredere „100%”  în Dacian Cioloș și în ceilalți colegi ai săi din partid. Acesta din urmă confirmă poziția USR PLUS expusă de Barna.

Barna susține că afirmațiile unor liberali, cum că Drulă s-ar întoarce în Guvernul Cîțu, sau Ghinea, sunt complet false.

„…Da, am auzit că au zis că Drulă revine, cred că Drulă nu știe nici el că rămâne în Guvern”, a spus, ironic, Barna la Digi24.

Ghinea e părintele PNRR, e normal să fie la semnare

Cristian Ghinea – fost ministru al Fondurilor Europene – e normal să fie preocupat de Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) și să participe la întâlnirea de luni cu șefa Comisiei Europene, consideră liderul USR PLUS.

Cristian Ghinea este părintele PNRR, e meritul lui direct să fie acolo la întâlnire cu Ursula von der Leyen (…) Asta nu înseamnă că vreunul dintre noi revine în guvern. Sunt fumigene aruncate în spațiul public de cei din PNL, pentru a ascunde problema de fond. Și anume că acest guvern nu mai are susținere politică”, a transmis Barna.

Dan Barna: Nu vom reveni la guvernare cu Cîțu

Liderul USR PLUS a adăugat că pentru el și colegii săi există două opțiuni: de a reveni la guvernare fără Cîțu premier, sau de a rămâne în opoziție.

Cât despre opțiunile PNL, a mai spus Dan Barna: „Fie liberalii vin să guverneze fără Cîțu, fie merg mai departe cu PSD, echipa lui Marcel Ciolacu. Cu care oricum colaborează de mai bine de o lună”.

Cioloș confirmă poziția lui Barna

Și celălalt lider USR PLUS, Dacian Cioloș a transmis duminică seara că nu a avut nicio discuție cu Cîțu. El confirmă spusele lui Dan Barna, că nu există nicio intenție a sa de reveni la guvernare cu Florin Cîțu premier.

Declarațiile liberalilor că am reveni la guvernare sunt o  încercare ridicolă de influențare a alegerilor din USR PLUS. Nu ne întoarcem decât în condițiile deja expuse: alt premier și calendar clar de reforme”, a spus Cioloș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...