Dan Barna, la Constanța: De 30 de ani încoace, doar mimăm schimbarea, schimbăm culorile la geci și păstrăm încrengăturile mafiote

Copreședintele USR PLUS Dan Barna s-a aflat, luni, la Constanța pentru a-i susține pe candidații USR PLUS din județ, în frunte cu Stelian Ion la Primăria Constanța și Remus Negoi la Consiliul Județean Constanța.

Candidații USR PLUS și Dan Barna au mers prin oraș pentru a vorbi cu constănțenii și pentru a afla problemele lor, dar și pentru a le prezenta soluțiile USR PLUS.

Liderul USR susține că există un sentiment al nevoii de schimbare pe care constănțenii îl transmit în stradă.

„Este vorba de toate acele lucruri mărunte, dar care arată cât de important este să depesedizăm România, Constanța în particular. Ideea aceasta că primarul se comportă ca și cum ar fi jupânul, iar cetățenii trebuie să suporte trebuie să înceteze. Cumva ne pretindem europeni, dar, în realitate, sunt foarte multe lucruri care nu s-au întâmplat. Și, pentru ca ele să se întâmple, trebuie altfel de administrație locală.

 Miza datei de 27 septembrie este ca USR PLUS să intre în primăriile din România și în consiliile locale tocmai pentru a arăta oamenilor că este posibilă schimbarea. De 30 de ani încoace, doar mimăm schimbarea, schimbăm culorile la geci și păstrăm încrengăturile mafiote”, a declarat Dan Barna.

Stelian Ion: Constanța va renaște!

Candidatul USR PLUS la Primăria Constanța, Stelian Ion, promite că în cazul în care va câștiga alegerile „Constanța va renaște!”.

„Depinde doar de noi să ne convingem prietenii, vecinii, cunoscuții să facă un minim efort și vor vedea că se poate. Alături de o echipă minunată de consilieri, vom face lucruri pe care le-am visat cu toții, dar pe care cei care au fost până acum nu au vrut să le facă sau nu au fost în stare să le facă. Vom face din Constanța un oraș european, modern, strălucitor, în care să îți placă să trăiești, un oraș fermecător, verde, viu”, a precizat Stelian Ion, candidatul USR PLUS la Primăria Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole