Dan Vîlceanu, deputat PNL: În spitalul din Gorj se moare cu zile

Gorjenii fug de spitalul din localitate „pentru că se moare cu zile în spitalul din Gorj”, a declarat de la tribuna Parlamentului deputatul liberal Dan Vîlceanu cu ocazia dezbaterii moțiunii simple depuse de PSD împotriva ministrului Sănătății Vlad Voiculesccu.

Deputatul PNL a amintit că situația spitalelor din România nu este deloc roz, nici măcar în județe conduse de mulți ani de reprezentanți si PSD:

„În județul meu, Gorj, e un spital județean. Știți ce se întâmplă în județul meu? Plecăm toți la București, la Timișoara, la Oradea. Știți de ce? Pentru că murim în acel spital județean. Veniți să vă tratați la Târgu-Jiu, vă așteptăm cu brațele deschise”, a declarat ironic Dan Vîlceanu la adresa pesediștilor, citat de Pandurul.ro.

„Haideți să vorbim despre sănătate, spitale. De politică suntem toți buni. Am urmărit activitatea domnului Rafila și am văzut o schimbare. Domnul Rafila este un om vechi de sistem, putea face multe. Domnul Rafila ne spune ce trebuie, asta știm și noi”, a adăugat Vîlceanu.

Camera Deputaților a dezbătut moțiunea simplă împotriva ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, intitulată „Incompetența și lipsa de asumare ucid – Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor,” Votul pentru moțiune este așteptat în ședința de azi a Parlamentului.

1 COMENTARIU

  1. Dan Vîlceanu, deputat PNL a vorbit corect, ne-a vorbit deschis . Este pentru prima data, după 30 de ani de democrație! „Fantastic”
    In ce groapa imensa ne aflam cu toții după 30 de ani de democrație PSD? Sa ne îndreptam atenția noastră catre cei mai marii doctori de renume ai vremurilor si catre politicieni corupți care au ascuns adevarul prin programele lor sinistre de sănătate, care au redus la tăcere milioane de suflete?
    Sa-l întrebam si pe guralivul Victor Viorel Ponta, copilul minune, de aur, al PSD-lui ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...