De ce a demisionat președintele CNN, Jeff Zucker?

Președintele CNN Worldwide, Jeff Zucker, influentul director de știri, a anunțat miercuri dimineață că a demisionat, după ce a recunoscut că nu a dezvăluit relația cu o colegă.

Anunțul uimitor al lui Zucker a venit la mai puțin de două luni după ce l-a concediat pe prezentatorul de prime time Chris Cuomo pentru că l-a sfătuit necorespunzător pe fratele său, atunci guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo, despre cum să abordeze acuzațiile de abatere sexuală.

„Ca parte a investigației asupra mandatului lui Chris Cuomo la CNN, am fost întrebat despre o relație cu cel mai apropiat colaborator al meu, cineva cu care am lucrat de mai bine de 20 de ani”, le-a scris Zucker angajaților într-un memo. „Am recunoscut că relația a evoluat în ultimii ani. Mi s-a cerut să o dezvălui când a început, dar nu am făcut-o. Am greșit. Drept urmare, îmi dau demisia astăzi”, a precizat într-un memo Zucker.

Zucker nu și-a numit colega, dar relația este cu Allison Gollust, directorul de marketing al CNN în ultimele două decenii. Gollust rămâne la CNN.

”Jeff și cu mine suntem prieteni apropiați și colegi de peste 20 de ani. Recent, în timpul pandemiei COVID, relația noastră s-a schimbat. Regret că nu am dezvăluit-o la momentul respectiv”, precizează într-un memo Allison Gollust.

Directorul executiv al WarnerMedia, Jason Kilar, a transmis angajaților: „Am acceptat demisia lui Jeff Zucker din funcția de președinte al WarnerMedia News and Sports și președinte al CNN Worldwide”, precizând: ”Îi mulțumim lui Jeff pentru contribuția lui în ultimii nouă ani”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...