De ce îl părăsesc femeile pe Bobby Păunescu. Blestem sau destin?

Omul de afaceri și milionarul Bobby Păunescu a avut multe dezamăgiri în dragoste. Și, exact după ce se zvonea că în sfârșit are noroc în iubire, iar s-a întors roata: a fost părăsit și de o recentă cucerire – o soprană! Blestem sau destin? De ce îl părăsesc femeile? Celebrele sale povești de iubire cu Maria Marinescu, Monica Bârlădeanu și Alice Peneacă au avut final brusc și fără prea multe explicații.

Cu recenta cucerire, soprana, a fost altfel? Deloc. Bobby Păunescu se mândrea în 2021 cu noua sa poveste de dragoste: soprana (mai precis mezzosoprana) Andreea Ilie. Cei doi spuneau anul trecut că au ales să aibă o relație discretă, dar soprana a făcut primele declarații despre povestea lor de iubire, într-un interviu.

De ce îl părăsesc femeile pe Bobby Păunescu. Adio clopote

„De când am apărut pe diferite scene am fost cerută în căsătorie, însă până acum am refuzat toate ofertele. Niciuna nu mi-a atras atenția sau interesul, au fost doar jocuri ale tinereții.  Acum sunt într-un moment frumos al vieții mele și ca și metaforă, au bătut unele clopote minunate, săptămânile trecute în Positano, unde am avut cu Bobby o vacanță idilică”, spunea soprana în 2021, sugerând clopote de nuntă

Anul acesta însă, adio clopote.

Bobby Păunescu cu soprana Andreea Ilie

Soprana a schimbat clopotele cu andrenalina

Andreea Ilie, fosta iubită a milionarului Bobby Păunescu, a vorbit în această vară despre relația pe care o are cu un italian – Virginio dell`Uomo. Care a făcut-o să adore senzațiile date de adrenalină. Cu alte cuvinte, a schimbat clopotele cu andrenalina: „De când l-am cunoscut pe acest om minunat, pe italian, am început să trăiesc adrenalina. Nu cred că îmi voi lua vreodată permis pentru motocicletă. Voi merge doar cu Virginio, dar singură, nu. Deocamdată, cel puțin, rămân la bicicleta”, a declarat ea.

Andreea Ilie a fost, de-a lungul anilor, implicată, cel puțin conform informațiilor apărute în media, în relații și cu alte nume din showbiz-ul românesc, precum Dan Bittman sau Norris Mărgeanu.

Bobby Păunescu și Maria Marinescu: Au stat împreună 8 ani

Deși toată lumea îl asociază pe Bobby cu Monica Bârlădeanu la capitolul relație serioasă din viața lui, iată că această primă relație serioasă nu a fost Monica, ci cu designerul Maria Marinescu! Un lucru cam uitat de presa mondenă. Maria Marinescu şi Bobby Păunescu au fost logodiţi timp de opt ani şi s-au despărţit în 2001, dar au păstrat o relaţie de amiciţie.

“Ne cunoaştem de la vârsta de 14 ani. Deci ne leagă o prietenie de aproape 20 de ani”, spunea Maria Marinescu în 2014.

Una din cele mai vehiculate bârfe cu privire la motivul neînțelegerilor dintre Bobby Păunescu și Maria Marinescu a fost relația boss-ului B1 TV cu Monica Bârlădeanu. Conflicte mocnite între cele două femei, certuri pe culoarele de la B1, despărțiri cu scandal au fost doar câteva dintre picanteriile ce au condimentat bârfele. În cele din urmă Bobby s-a cuplat cu Monica.

Bobby Păunescu și Maria Marinescu

Bobby Păunescu și Monica Bârlădeanu: Au stat împreună 10 ani

Bobby Păunescu a intrat mai mult în atenția presei mondene de când cu relația cu Monica Bârlădeanu.

Au format un cuplu timp de 10 ani și nimeni nu-i vedea despărțiți vreodată. Motivul rupturii ar fi fost o a treia persoană, însă nu s-a confirmat niciodată acest zvon. Cu atât mai mult cu cât cel care nu și-a văzut de casă ar fi fost chiar Monica.

E foarte greu de răspuns de ce s-a terminat relația cu Monica Bârlădeanu, pentru că nu avem un motiv clar. Așa a fost să fie. Mi-e greu să dau definiții, pentru că, așa cum spuneam, partea sentimentală e singura parte din viața mea în care încerc să nu am reguli, să nu dau definiții. Și dacă mă tem că femeile mă plac pentru bani, ce pot sa fac?! Interesul e din ambele părți. Orice relație e bazată pe un interes. Acum, că e vorba de bani, de frumusețe, de dragoste, de faimă, orice”, declara Bobby Păunescu la un moment dat.

„Avea bani, dar nu era satisfăcută pe deplin… în pat. Apropiaţii ei vorbesc despre aceste lucruri, însă probabil că nimeni nu va confirma acest lucru vreodată”, avea să declare pentru Click jurnalista Anca Bejan.

În prezent Monica are și nume de actriță americanizat – Monica Dean.

Bobby Păunescu și Alice Peneacă: Au stat împreună 3 ani și jumătate

După doi ani de când a pus punct relaţiei cu Monica Bârlădeanu, în 2012, omul de afaceri intra în altă relație: Alice Peneacă, 22 de ani, fotomodel. Monica deja pornise pe cariera de actriță (ale cărei uși i le-a deschis Bobby, potrivit gurilor rele).
„Triunghiul amoros” Monica Bârlădeanu, Bobby Păunescu, Alice Peneacă

Cu Alice Peneacă, Bobby se va căsători în 2016 și părea că în sfârșit s-a rupt blestemul, iar destinul bun s-a împlinit. Nici pe departe. După trei ani și jumătate și-au spus pa. Aceasta după ce și lui Alice Peneacă i-a deschis Bobby diverse uși: apariții multiple pe coperțile revistelor mondene, shooting-uri în America, reclame la iaurturi, cochetăria cu actoria…

Cei doi au divorțat în 2018 și nu au făcut prea multe comentarii legate de acest subiect, nici nu și-au spălat rufele în public. A umblat doar vorba că ea l-ar fi înșelat…Acum ea are 30 de ani, e fotomodel internațional și e recent îndrăgostită, după cum a mărturisit, de un om de afaceri: Dragoș Caliminte, un antreprenor din Constanța cu afaceri în domeniul digital.

Cu cine e acum Bobby Păunescu

De la Maria Marinescu, Monica Bârlădeanu, la modelul Alice Peneacă, cu care s-a și căsătorit, apoi la mezzoprana Andreea Ilie, Bobby Păunescu a ajuns la un model de talie internațională!

Bobby nu a stat să sufere prea mult după mezzosoprană, așa că și-a refăcut viața, în timp record, alături de modelul Emma Christina, o tânără de 22 de ani care se afirmă pe podiumurile de modă internaționale. Nici că se putea o fotografie mai bună pentru a pune punct, momentan, periplului amoros al lui Bobby. Surse apropiate noului cuplu spun că sunt fericiți.

image
Emma Christina, noua iubită a lui Bobby Păunescu

Trebuie să recunoașteți însă că perioada în care Bobby Păunescu reușește să stea alături de o femeie se scurtează din ce în ce mai mult (cu soprana a stabilit recordul trist de aproape doi ani). Și astfel se pare că întrebarea apropiaților omului de afaceri este justificată, în ceea ce privește viața lui amoroasă: Blestem sau destin? Ceva rezultă însă clar din toate aceste povești menționate: au ieșit în câștig ele, femeile, și nu Bobby!

Mai multe articole...

Cele mai citite articole