De ce ne-a mulțumit ambasadorul Qatarului în România

Ambasadorul Qatarului în România, Osama Yousef Algaradawi, a ţinut să mulţumească ţării noastre. Este neașteptat pentru ce ne-a mulțumit ambasadorul Qatarului în România.

Mulțumirile au fost exprimate de către ambasador pentru sprijinul oferit prin intermediul Serviciului de Pază şi Protecţie (SPP) în organizarea Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, care a început duminică 20 noiembrie.

De ce ne-a mulțumit ambasadorul Qatarului în România

‘A venit un moment pe care îl aşteptam de ani de zile, un moment de glorie, de mare mândrie, al unei mari realizări. Pentru prima oară în istorie, o regiune arabă are onoarea de a găzdui cel mai mare şi cel mai important eveniment sportiv din lume, Cupa Mondială FIFA.
Sunt bucuros şi mândru că ţara mea, Qatarul, este reprezentanta ţărilor arabe şi islamice, în organizarea acestui eveniment extraordinar, cu participarea şi susţinerea multor ţări surori şi prietene, pentru a surprinde şi impresiona lumea cu această ediţie specială a turneului”, a afirmat ambasadorul Qatarului, în cadrul unei recepții, potrivit Agerpres.

Apreciere pentru SPP, de la ambasadorul Qatarului în România

Aş vrea să menţionez şi susţinerea oferită Qatarului pentru Cupa Mondială FIFA 2022 de România, prin Serviciul de Pază şi Protecţie (SPP). Profit de această ocazie pentru a-mi exprima gratitudinea şi aprecierea faţă de România pentru această contribuţie’‘, a adăugat excelenţa sa Osama Yousef Algaradawi.

Între participanţii la recepţie s-au numărat fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi, preşedinta Federaţiei Române de Pentatlon Modern, Camelia Potec, Prefectul Capitalei, Toni Greblă, ambasadori şi membri ai corpului diplomatic acreditat la Bucureşti etc.

Cupa Mondială de fotbal 2022 a debutat cu meciul Qatar – Ecuador, duminică, de la ora 18:00 (ora României), şi se va încheia pe 18 decembrie, cu finala.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

”Ce îi urați lui Nicușor Dan pe 9 iunie?” Întrebarea care l-a pus în încurcătură pe Piedone. Ce răspuns a dat

Piedone se ia din nou de Nicușor Dan: „Când el sforăie...

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, se ia din nou de Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, „cel care disprețuiește cetățenii și le cere bani...

Studiu: aerul din capitală, otrăvit de poluare

Rezultatele unei monitorizări a calităţii aerului din Bucureşti sunt șocante. Aerul din capitală e otrăvit de poluare. Gaze de eșapament, rezultate din blocajele traficului...