Degringoladă la CFR Cluj: Mutu și Balaj și-au dat demisia

Publicat: 04 apr. 2024, 06:29, de Victor Scarlat, în SPORT , ? cititori
Degringoladă la CFR Cluj: Mutu și Balaj și-au dat demisia

Președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, și antrenorul Adrian Mutu și-au dat demisia după ce echipa a pierdut la scor meciul cu Corvinul Hunedoara, fiind eliminată din Cupa României.

Fostul mare arbitru Cristi Balaj a declarat că este o chestiune ”de onoare” să plece odată cu antrenorul Adrian Mutu, care și-a dat demisia, miercuri dimineață, la câteva ore de la 0-4 la Corvinul Hunedoara.

”Eliminarea din Cupa României a fost o dezamăgire care mi-a lăsat urme. Încă de marți seara am anunțat că m-am simțit rău fizic și m-am confruntat cu o stare greu de gestionat. A fost un sentiment cu care nu m-am întâlnit foarte des. Simt nevoia de o pauză. De timp alături de familie. Fetele mele au nevoie de un tată sănătos. În consecință, am decis să îmi înaintez demisia. Sper ca domnul Varga să mă înțeleagă și să accepte această decizie. În altă ordine de idei, nu este normal ca doar antrenorul să fie vinovat, este o chestiune de onoare. Sper, de asemenea, ca echipa să depășească această perioadă dificilă și să revină mai puternică. Fotbalul românesc are nevoie de cluburi care obțin puncte în cupele europene, așa cum a făcut-o CFR Cluj în ultimii ani”, a transmis Cristi Balaj, pe Facebook.

Următorul meci al echipei are loc, sâmbătă cu Rapid București.