Delia, aspru criticată de fani pentru ultima apariție: „Îți strici frumusețea”

Delia a apărut pe rețelele de socializare cu un machiaj special, iar fanii au reacționat imediat, cu critici dure. Au fost, însă, și unii care au văzut arta din spatele machiajului „ciudat”.

În cele mai recente fotografii distribuite în mediul online, vedeta apare într-o poză purtând un machiaj grafic, cu cercei în sprâncene. În alte fotografii, Delia apare cu un make-up cat-eye și cu unghii negre, extrem de lungi.

„Aoleu fătucă, m-ai speriat pe mine și pe cățelul meu. A început să latre când te-a văzut! (…) Ești pierdută pe altă planetă, femeioooo, nu mai știi cu ce să ieși în evidență să nu mai ai popularitate. (…)

Chiar dacă vizităm toate muzeele din lume ce ascund opere de artă nu ajungeam la a spune astfel: frumusețea artei ori arta frumuseții! Atunci când privesc poză această. Da…mă refer la tine, Delia. (…)

Mare păcat că îți strici frumusețea ta cu tot feluri de prostii. Părerea mea ar trebui să te îmbraci și să te comporți că și o doamna care ești. Mare păcat că îți ascunzi frumusețea cu tot feluri de prostii. Cred că nu mai știi de tine, probabil ți s-a urcat la cap prea mult bine”, sunt câteva dintre comentariile primite de Delia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...