Demolarea chioșcurilor de la metrou a ajuns în stația Unirii. Mesajul sindicaliștilor către ministrul Drulă și președintele PNL

La zece zile de la declanșarea campaniei de desființare a chioșcurilor amplasate ilegal în stațiile de metrou, a venit rândul celor din zona Unirii. Sindicaliștii i-au transmis un mesaj de protest ministrului Transporturilor și unul de susținere președintelui liberal Ludovic Orban, după ce acesta a supus că miniștrii care critică politica premierului Cîțu trebuie să plece.

Sindicaliștii de la Sindicatul Liber din Metrou au postat mai multe imagini cu zonele unde unde au fost dezafectate spațiile comerciale.

„Acesta este dezastrul produs de către Ministrul Cătălin Drulă , care nu a făcut nimic altceva în mandatul său decât să distrugă micile afaceri private ale celor 1600 de comercianți.

1600 de comercianți care au familii și care de mâine sunt lăsate pe stradă ! Cum să mai fie suportat Drulă și Guvernul lui?

În timp ce domnul Drulă are un venit lunar de minim 50.000 RON ( NET ! ), mii de familii sunt distruse de către ordinele ilegale care sunt puse în aplicare cu ajutorul marionetelor lui”, i-au transmis sindicaliștii ministrului Cătălin Drulă.

Mulțumiri și sprijin sindical pentru Ludovic Orban

În contextul în care înaltul demnitar a criticat politica premierului Florin Cîțu, pe care l-a numit „zombie politic” și dictator de tip Belarus, sindicaliștii i-au transmis un mesaj și lui Ludovic Orban. Președintele PNL a declarat sâmbătă că oricine critică politica premierului trebuie să aibă bagajele pregătite, să plece.

„Domnului Premier Ludovic Orban, Salariații din transporturi vă mulțumesc în semn de apreciere și respect pentru felul în care ați gestionat și condus atât Ministerul Transporturilor si Infrastructurii în calitate de Ministru, dar și pentru răspunderea asumată ca Premier în gestionarea țării pe timpul pandemiei.

Având în vedere derapajele, excesul de putere, aroganța și chiar încălcarea legilor ce pun în pericol statul de drept, din partea unui partid aflat la guvernare, susținem atitudinea luată vis-a-vis de miniștrii USR”, au mai spus sindicaliștii.

Demolarea chioșcurilor din stațiile de metrou a început în urmă cu zece zile, în stația Ștefan cel Mare, în Sectorul 2. Două zile mai târziu a început și în Sectorul 1. Până vineri, 63 de spații comerciale amplasate ilegal au fost desființate, în 10 stații de metrou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...