Directorul CNAB, Florin Dimitrescu, a fost dat jos de Cătălin Drulă

Încă un om numit de liberali a căzut în lupta cu USR Plus. Directorul Companiei Naționale Aeroporturi București, Florin Dimitrescu, a fost schimbat din funcție și înlocuit cu Cosmin Pesteștean, membru USR Plus.

După ce ministrul transporturilor, Cătălin Drulă a dispus schimbarea Consiliului de Administrație, astăzi a venit și rândul directorului CNAB ( Compania Națională Aeroporturi București), Florin Dimitrescu, să zboare din funcție.

Deși Florin Dimitrescu nu era membru de partid, a avut neșansa să fie promovat în funcție de fostul ministru liberal al transporturilor, Lucian Bode. Ca atare, noul ministru USR al transporturilor, Cătălin Drulă nu l-a mai vrut și l-a schimbat, cu o viteză supersonică.

Despre Florin Dimitrescu, oamenii de la CNAB au doar cuvinte de laudă.

„Deștept, bine pregătit și pus pe treabă. Nu a făcut angajări bazate pe interese și nu a adus tot felul de firme de casă la aeroport”, spun cei care au lucrat cu el.

Toate astea însă nu au contat iar Florin Dimitrescu a fost schimbat astăzi cu Cosmin Pesteștean, membru USR, prin decizia noului Consiliu de Administrație al CNAB.  

Se pare că pe noul Director General al CNAB, îl recomandă doar calitatea de userist, că în rest nu știm nimic notabil despre acesta. Dar vom urmări cu atenție de acum înainte activitatea domnului Cosmin Pesteștean .

Practic schimbarea de astăzi a directorului general al CNAB se adaugă lungului șir de oameni ai PNL pe care Alianța USR Plus pur și simplu îi epurează din ministerele pe care le-a preluat în baza algoritmului de guvernare din coaliția PNL-USR-UDMR.

2 COMENTARII

  1. “Potrivit unui raport al organizației neguvernamentale Transparency International, România se numără printre cele mai corupte țări din Uniunea Europeană cu un scor total de 44 din 100, scrie Cristian Gherasim.”
    “Percepția corupției în România rămâne neschimbată în comparație cu 2019 în ceea ce privește îngrijirea sănătății și mediul de afaceri. La fel s-a întâmplat și în Ungaria, în timp ce în Bulgaria a urcat cu un punct.” scrie Cristian Gherasim

    “Ceea ce este mai surprinzător este că România înregistrează același scor ca în 2012, ceea ce arată că măsurile luate în aproape 10 ani nu au fost constante și nu au reușit să schimbe percepția pe care experții independenți și mediul de afaceri o au despre corupția din România.” scrie Cristian Gherasim

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole