Doi navigatori români, răniți grav într-un accident la bordul unui vapor în Malaezia

Doi navigatori români au suferit arsuri pe 40-50% din corp, în urma unui accident ce a avut loc în sala maşinilor de pe vaporul în care se aflau. Cei doi răniți au fost transferați la spitalul pentru arși din Malaezia.

Cei doi membri ai echipajului au fost arşi cu combustibil încins.

„Doi navigatori români de pe nava Rapallo au suferit arsuri pe 40-50% din corp în urma unui accident. Cei doi ar fi fost atinşi cu combustibil încins în timp ce îşi efectuau serviciul în sala maşini în ziua de 7 spre 8 aprilie 2021. Vrachierul Rapallo de 75.000 TDW sub pavilion Malta se afla sub operaţiuni de încărcare în portul Dickson din Malysia, port aflat la 350 km sud de Kuala Lumpur”, a transmis liderul Sindicatului Liber al Navigatorilor (SLN), Adrian Mihălcioiu, anunță Agerpres.

Navigatorii au fost internaţi de urgenţă la spitalul municipal şi acum sunt transferaţi la spitalul de arşi Manipal Hospital Klang. Nava este acoperită de un contract ITF şi are o asigurare la un club P&I de asigurare Norvegian din grupul cluburilor de top”, a mai menţionat Adrian Mihălcioiu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...