Doliu în sportul românesc. A murit un component al echipei care a adus prima medalie în baschetul masculin românesc

Fostul component al echipei naţionale de baschet masculin, Doru Rădulescu, a murit la vârsta de 61 de ani, a anunţat, miercuri, clubul CSM Oradea pe site-ul său oficial.

„Comunitatea baschetbalistică din Oradea a primit cu tristețe vestea trecerii în neființă a lui Doru Rădulescu, fost jucător al echipei Dinamo Oradea. Acesta a plecat dintre noi la vârsta de 61 ani.

Rădulescu a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai generației sale. El a participat la Campionatul European de baschet masculin – ediția 1985, acolo unde a reprezentat România (locul 10) în confruntările cu Israel, Olanda, Iugoslavia, Franța și Spania.

Iubit de toți colegii și partenerii de întrecere datorită caracterului său deosebit, un personaj extrem de jovial și bine dispus, Doru Rădulescu a făcut parte din lotul echipei care a adus prima medalie în baschetul masculin românesc și a jucat în cupele europene alături de Dinamo Oradea.

Pe această cale conducerea CSM Oradea transmite condoleanțe familiei Rădulescu”, au scris, pe Facebook, reprezentanții clubului CSM Oradea.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole