DSP Vrancea: Un nou centru de vaccinare a devenit funcțional

Un nou centru de vaccinare, cu o capacitate zilnică de 60 de persoane, a devenit funcţional la Suraia.

„Din data de 1 martie 2021, s-au mai deschis încă două fluxuri de vaccinare în Vrancea, un flux suplimentar la Casa Armatei şi un flux la Suraia, în cadrul sălii de sport de la Şcoala Gimnazială. Persoanele programate pentru acest centru au fost imunizate în zilele de 1 şi 2 martie 2021 la centrul de la Casa Armatei. De astăzi, 3 martie, centrul de la Suraia a devenit funcţional, la maxim de capacitate, pentru 60 de persoane pe zi, programările făcându-se inclusiv pentru data de 13 aprilie 2021”, a declarat purtătorul de cuvânt al DSP Vrancea, Silviu Stanciu, citează Agerpres.

Potrivit acestuia, centrul de vaccinare de la Suraia este deschis de luni până duminică între orele 08.00 – 20.00, fiind deservit de doi medici, doi asistenţi şi doi registratori. În centru se utilizează vaccin Pfizer-BioNTech, pentru persoanele încadrate în categoria a doua de risc.

Acesta este cel şaselea centru de vaccinare deschis la nivel judeţean pentru imunizarea populaţiei civile, alături de centrele deschise la Casa Armatei şi Dispensarul Sud în municipiul Focşani, la Odobeşti, Panciu şi Adjud.

Centrul de vaccinare de la Casa Armatei din Focşani, cel mai mare din judeţ, funcţionează cu până la şase fluxuri de vaccinare concomitent. 

Citește și:

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole