După ce s-a vindecat de Covid-19, Negoiță spune că a depășit provocările cu ajutorul susținătorilor

Publicat: 09 sept. 2020, 22:43, de Raluca I. Heroiu, în ACTUALITATE , ? cititori
După ce s-a vindecat de Covid-19, Negoiță spune că a depășit provocările cu ajutorul susținătorilor

La două săptămâni după ce a fost diagnosticat cu infecție cu Covid-19, primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a fost testat negativ. Edilul spune că a trecut peste provocările din ultima perioadă cu ajutorul susținătorilor săi.

„Sunt fericit și bucuros să vă anunț că, la două săptămâni de când am fost depistat pozitiv la infectarea cu virusul COVID 19, sunt vindecat și mă simt excelent, gata să mă apuc iar de treabă. Au fost două săptămâni ciudate în care aș minți să vă spun că totul a fost simplu. Impactul emoțional și, uneori fizic, au fost provocări pe care le-am depășit și cu ajutorul dvs., lucru pentru care vă mulțumesc din suflet. Gândurile voastre bune și mesajele de încurajare mi-au dat energie, au fost un ajutor de neprețuit”, a scris edilul pe pagina sa de Facebook.

Robert Negoiță a transmis un mesaj și către adversarii săi politici.

„Îmi pare rău că-i dezamăgesc pe adversarii mei politici care au profitat de acest episod neplăcut și m-au atacat în lipsă, dar de mâine sunt la treabă. Adică la cei 99% muncă pentru Sectorul 3. Pe ei îi las, în schimb, să se ocupe de cei 100% politică ieftină, că… deh e campanie electorală. Le promit totuși că în acel 1% ce îmi rămâne mie pentru politică, îmi voi face timp să le mai explic încă o dată că în administrația locală este vorba despre proiecte, nu de politicianism ieftin. Nu vreau să închei fără a mulțumi profesioniștilor desăvârșiți de la Spitalul Victor Babeș, pentru grija, umanitatea și efortul colosal pe care îl fac în această pandemie. Ei sunt CEI MAI BUNI!”, a conchis Robert Negoiță.

Doar că primarul pare să fi uitat că proiectele despre care vorbește ar trebui să fie și atât utile cetățenilor cât și realizate în limitele legii și cu costuri rezonabile. Chiar mai important, proiectele ar trebui să fie finalizate, nu cum se întâmplă, de exemplu, în cazul parcului Pantelimon unde de doi ani au început lucrările pentru amenajarea unui „parc acvatic” care are în centru o imensă clădire din beton. Pe lângă distrugerea unui spațiu verde, șantierul este abandonat de mai bine de patru luni.

Citește și: