După ce au provocat un accident, și-au luat victimele la bătaie

Publicat: 18 ian. 2023, 18:57, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
După ce au provocat un accident, și-au luat victimele la bătaie

Trei tineri din Craiova au lovit un autorism, în mod intenționat, după care i-au bătut pe cei care se aflau în interiorul acestuia. După cele comise, tinerii au părăsit locul faptei.

„În fapt, trei tineri din municipiul Craiova sunt bănuiți că în seara zilei de 12 ianuarie a.c., în urma unui conflict în trafic, ar fi lovit cu autoturismul în care se aflau autoturismul persoanei vătămate, iar după impact i-ar fi aplicat acesteia mai multe lovituri, provocându-i plăgi tăiate și/sau despicate la nivelul capului și corpului. După eveniment, cei trei au părăsit locul producerii faptei, sustrăgându-se cercetărilor” se arată într-un comunicat transmis de Poliția Dolj.

Nu a durat mult, iar poliția a intrat pe fir. Cei trei tineri cu vârste cuprinse între 25 şi 28 de ani, toți din Craiova, au fost prinși și arestați preventiv, pentru 30 de zile.

Dosarul a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, care face cercetări pentru tentativă la omor.

Toți cei trei tineri au fost duși la audieri, iar în urma probatoriului administrat, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, a dispus reținerea acestora, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj a dispus, miercuri, arestarea preventivă a celor trei pentru 30 de zile.