După primii fulgi de nea, trenurile au deja întârzieri cu zecile de minute

Meteorologii ai anunțat încă de zile trecute că vor cădea ninsori în noaptea de duminică spre luni, dar fără viscol. Dar azi de dimineață, când stratul de zăpădă era de circa 5- 6 cm, deja au apărut primele surprize în circulația trenurilor, adică întârzieri.

Astfel, la primele ore ale dimineții nu a existat tren care să ajungă în Gara de Nord din București fără să aibă o întârzire de minim 10 minute, dar media era undeva în jur de 20-25 de minute (vezi FOTO).

Întârziere trenuri

Culmea este că și din Gara de Nord trenurile plecau cu întârziere, e drept de 5-10 minute, dar majoritatea trenurilor care veneau spre Capitală era oprite în zona Depoului Grivița așteptând minute în șir un semnal de intrare în Gara de Nord.

Dacă la primii fulgi de zăpadă trenurile au început să întârzie cu zecile de minute, ce se va întâmpla când stratul de zăpadă va ajunge la o jumătate de metru? 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Corupție și afaceri de tip cartel la ANSVSA. Păle ar fi...

Ies la iveală cazuri grave de corupție din rândurile doctorilor veterinari. Dănuț Păle, Subsecretarul de Stat din ANSVSA, ar fi cerut scoaterea de pe...

CIA: Zelensky a deturnat bani din finanţarea americană

Jurnalistul Seymour Hersh susţine cã oficialii ucraineni sunt „în competiție pentru a înființa companii-paravan pentru tranzacții de export cu comercianți privați de arme”. Regimul Zelensky...