Egis International a cerut CNAIR actualizarea tarifelor pentru consilierea statului român

În prima ședință a Consiliului de Administrație a CNAIR din acest an a fost introdusă pe ordinea de zi și o solicitare a companiei Egis International referitoare la actualizarea tarifelor pe care le percepe statului român, după cum scrie NewsOnline.ro

CNAIR are în desfășurare cu Egis un contract de supervizare a lucrărilor pe Autostrada Transilvania, contract încheiat în 2004. Egis International este o companie franceză, care a fost condusă până în 2017 de Clotilde Armand, actualul primar USR de la Sectorul 1 din Capitală.

Consiliul de Administrație al CNAIR a evitat însă să își asume o actualizare a tarifelor.

„Consiliul de Administrație ia act de informarea prezentată. Deși este susținută propunerea prezentată de către conducerea executivă în materialul de prezentare, Consiliul de Administrație amână adoptarea unei decizii până la pronunțarea soluției instanței de judecată. Până la momentul pronunțării instanței de judecată este recomandată efectuarea unei expertize extrajudiciare în privința lămuririi unor aspecte atât de natură financiar-contabilă cât și de interpretare juridică, în legătură cu valoarea actualizată a contractului”, se arată în comunicarea CNAIR.

Probabil că vor urma și alte cereri de actualizări de tarife adresate CNAIR, rămâne de văzut dacă se vor adresa instanțelor pentru fiecare dintre acestea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...