„El este cel care trimite arme în Ucraina”: Acuzații la adresa lui Viktor Orban

Candidatul opoziţiei unite la funcţia de prim-ministru al Ungariei, Peter Marki-Zay a declarat că Viktor Orban trimite arme în Ucraina, livrările fiind efectuate în prezent cu ajutorul unor avioane ungare.

Într-un interviu acordat canalului de ştiri M1, Marki-Zay a declarat că „belicoşii” au acuzat opoziţia că vrea să trimită arme şi soldaţi în Ucraina. Între timp, „Viktor Orban este cel care trimite arme în Ucraina… i-a promis, de asemenea, premierului britanic Boris Johnson că va oferi ajutor militar Ucrainei„, relatează MTI. Orban, „care vorbeşte despre război de 12 ani„, nu poate fi de încredere în ceea ce priveşte pacea, a spus el. Protecţia militară şi economică a Ungariei nu poate veni decât din partea UE şi NATO, a declarat Marki-Zay la postul public de radio Kossuth Radio, adăugând că „de aceea trebuie să fim membri loiali”, potrivit Agerpres.

Ungaria are nevoie de o „schimbare de regim” pe 3 aprilie, „avem nevoie de oameni cinstiţi, de responsabilitate şi trebuie să ne alăturăm Parchetului European” pentru ca Ungaria să poată primi fonduri europene „care ne sunt refuzate în prezent”, a declarat candidatul opoziţiei ungare la alegerile parlamentare din acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...