Elena Udrea transmite un mesaj emoționant din închisoare, din Bulgaria

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, și-a vizitat logodnica înainte de Paște, în Bulgaria, unde este reținută. La întoarcere, Alexandriv a scris un mesaj din partea Elenei Udrea. Fostul ministru s-a adresat atât celor care o admiră, cât și adversarilor.

“Dupa vizita mea in Bulgaria, Elena doreste sa va transmita gandurile ei: “Va multumesc tuturor celor care ati inteles ca sunt  arestata ilegal, cu incalcarea Constitutiei Romaniei si a Deciziei CJUE, deopotriva! Va multumesc tuturor celor care ma sustineti direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimati in mod public. Este nu doar cauza mea, ci si cauza apararii Constitutiei.

Implicarea voastra imi da putere sa trec peste acest greu moment si imi da speranta ca nedreptatea si nelegalitatea la care sunt  supusa, vor lua sfarsit in curand.

Le multumesc tuturor celor care se roaga pentru mine si fetita mea, un copil care trece prin drama de a fi lasata fara mama pt a doua oara! Pe cand avea doar 12 zile, m-au luat de langa ea timp de 3 luni… cand  avea cea mai mare nevoie de mine, si care acum intelege ca mama ei nu mai este acasa, desi i-am promis ca vom fi de Paste impreuna!

Va  intorc  gandurile bune si ma rog la randul meu, ca nicio mama sa nu treaca prin momentele grele prin care trec in acest moment!”, a scris Adrian Alexandrov pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole