Emil Boc și factura la curent și gaze: Bă, fratele meu, ce-i asta (…) cam piperată!

Primarul Emi Boc, invitat la o emisiune radio, a vorbit despre pentru facturile la curent și gaz din această lună, la bloc și la casa de vacanță.

Factura de la bloc cu 20% mai mare, iar cea de la casa de vacanță din localitatea Câmpenești ”a fost cam piperată”, a exclamat primarul Boc.

”Factura a venit cu 20% mai mare. La mine la bloc aveam la Electrica, undeva la 140 și acum am avut 170 sau ceva de genul acesta, factura lunară. La gaz, aveam în jur de 180 și acum în jur de 220. Am centrală de apartament. Cred că am avut pe factură și o compensare, așa că momentul adevărului va fi la factura care-mi va veni acum, pe ianuarie”, a precizat primarul, citat de monitorulcj.ro.

”Aoleu, nu știu cât am stat acolo, vreo 3 -4 zile. Mi-a venit 200 de lei factura la gaz. Am zis: Bă, fratele meu, ce-i asta? Nu știu care sunt prețurile pe acolo, dar a fost ceva… Trei sau patru zile închegate dacă am fost, când au fost sărbătorile în decembrie, și factura a fost destul de piperată. Poate și acolo e o compensare, nu aș vrea să greșesc. Se mai fac ajustări, o să mă uit atent când vine factura nouă că acum pe ianuarie chiar nu am stat deloc. Mai încălzește centrala aia, cât de cât, ca să nu înghețe. Atât mai face”, a mai adaugat primarul Boc.    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

PREMIERĂ: Armata României intră în grevă!

Într-un act fără precedent în istoria Armatei României, Comitetul de Acțiune pentru Desclavagizarea Armatei României a emis o notificare oficială, prin care anunță declanșarea...