Eugenie Bouchard vine în România! Canadianca va participa la Transylvania Open 2022

Reprezentanții turmeului de tenis WTA 250 de la Cluj-Napoca, Transylvania Open, au anunţat participarea în ediția din acest an a lui Eugenie Bouchard.

Bouchard are în palmares opt finale WTA şi un titlu, iar cea mai bună clasare a sa în clasamentul WTA a fost locul 5. Canadianca a stat departe de terenul de tenis aproape un an din cauza unor accidentări, iar în prezent ocupă locul 511 în ierarhia mondială. Eugenie Bouchard va juca la Cluj în calificări.
Suntem încântaţi să o avem aici pe una dintre cele mai populare jucătoare din circuitul WTA. Eugenie Bouchard vine după o accidentare serioasă şi este extrem de motivată să revină în topul mondial, acolo unde a fost pentru mult timp. Genie ne-a contactat, iar noi i-am acordat cu mare plăcere un wildcard pe tabloul de calificări, care devine astfel cu atât mai atractiv. Cu siguranţă va fi o jucătoare care va avea un cuvânt greu de spus„, a declarat directorul turneului Transylvania Open, Patrick Ciorcilă.

Turneul de tenis Transylvania Open WTA250 va avea loc în 8-16 octombrie, pe hard, în BT Arena. Nu mai puţin de 37 de jucătoare din top 100 mondial se află pe tabloul principal la simplu, iar printre jucătoare se numără Barbora Krejcikova, Emma Răducanu, Irina Begu, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole