EURO 2020 | Italia – Spania, prima semifinală. Ora și televizarea meciului

Naționalele de fotbal ale Italiei şi Spaniei se vor înfrunta marţi, de la ora 22:00, pe Stadionul Wembley din Londra, în semifinalele EURO 2020. Partida va fi transmisă în direct pe PRO TV.
Italia și Spania vor fi adversare pentru a patra oară consecutiv la un turneu final al Campionatului European. La EURO 2008, în sferturile de finală, Spania trecea de Italia, cu 4-2 la loviturile de departajare, la Viena. După 120 de minute de joc, scorul fusese egal, 0-0. În 2012, cele două reprezentative s-au întâlnit de două ori. În grupe scorul a fost egal, 1-1, iar în finala disputată la Kiev, ibericii s-au impus cu 4-0.

Spania şi Italia s-au întâlnit și la EURO 2016, în sferturile competiției, pe Stade de France. Squadra Azzura a câștigat cu 2-0. În total, cele două naționale s-au întâlnit de 37 de ori. Fiecare dintre cele două are 11 victorii, iar alte 15 meciuro s-au terminat la egalitate.


Arbitrul central al întâlnirii a fost desemnat neamțul Felix Brych. Acesta va fi ajutat de asistenţii Mark Borsch şi Stefan Lupp. Al patrulea oficial a fost delegat rusul Serghei Karasev, iar arbitru asistent de rezervă va fi un alt rus, Igor Demeşko.

LA VAR a fost desemat neamțul Marco Fritz. Acesta va fi ajutat de conaționalii Christian Dingert, Christian Gittelmann, Bastian Dankert.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...