EXCLUSIV. Directorul general CONPET, demis de ministrul Energiei Virgil Popescu

Consiliul de Administrație al CONPET SA, format din Florin Cristian Gheorghe președinte și membri Aurelian Claudiu Popa, Daniel Gavrilă Florin, Adrian Mihai Albulescu, Ciprian Constantin Iacob, Darius Meșca și Marian Nicușor Buică, l-a demis azi, în jurul orelor 14.00, surprinzător, fără vreo argumentație legală, la solicitarea expresă a ministrului Energiei Virgil Popescu, pe directorul general Vasile Timur Chiș.

În locul acestuia, conducerea CONPET SA va fi asigurată până la organizarea unui nou concurs de către directorul general adjunct Anamaria Dumitrache. Potrivit informațiilor noastre, în locul lui Vasile Timur Chiș va fi numit omul de casă al Robertei Anastase, Dorin Tudora, în prezent director general adjunct 2 la CONPET SA.

Conpet este operatorul sistemului național de transport țiței și derivate prin conducte din România, prestând servicii de transport pentru clienții săi, rafinăriile românești: Petrom, Rompetrol Rafinare și Petrotel. Societatea exploatează o rețea de conducte de peste 3.800 km, în baza Acordului Petrolier de Concesionare a Sistemului Național de Transport Țiței, Gazolină și Etan prin Conducte încheiat cu Agenția Națională pentru Resurse Minerale (ANRM), în anul 2002.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...